Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe zon en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Drie auto's in botsing op T-splitsing in Vlissingen

Toegevoegd: 21-01-2022, 15.24 uur
Geen van de betrokkenen moest naar het ziekenhuis.
Geen van de betrokkenen moest naar het ziekenhuis.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een aanrijding op de Sloeweg in Vlissingen zijn vanochtend meerdere voertuigen beschadigd geraakt. Na onderzoek bleek er niemand gewond te zijn geraakt.


De botsing vond rond 10.00 uur plaats op de kruising van de Sloeweg (N288) en de Weyevlietweg. Volgens een politiewoordvoerder kwamen ter plekke drie auto's met elkaar in botsing. Er werd een ambulanceteam gewaarschuwd maar na onderzoek bleek er niemand mee te hoeven naar het ziekenhuis. Er was wel materiële schade.

"Ondanks dat de weg recentelijk flink aangepakt is door de wegbeheerder, blijft het een splitsing waar uiteraard goed uitgekeken moet worden. Geen voorrang verlenen kan veel schade opleveren of nog erger", zo schrijft de Walcherse politie naar aanleiding van het incident op social media.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (21-1-2022 om 17:53)
Er wordt gevlogen hoe je de kruising ook verbeterd...er word te hard gereden.
Cookie-instellingen beheren