Weerbericht:
Vannacht en vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij eenzijdig auto-ongeluk Krabbendijke

Toegevoegd: 21-01-2022, 20.04 uur - Update: 21-01-2022, 22.52 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Bij een eenzijdig auto-ongeluk op de Oude Rijksweg (N289) bij Krabbendijke is vanavond één persoon om het leven gekomen. De politie is een onderzoek gestart.


Het ongeluk gebeurde rond 18.45 uur toen de bestuurder van de personenauto uit de richting van Krabbendijke richting Kruiningen reed. Net voorbij de kruising met de Gentmansdijk en het Bolwerk raakte de auto door onbekende oorzaak in de linkerberm. Via het vrijliggende fietspad reed het voertuig vervolgens tegen een boom. De auto kwam tot stilstand in een sloot.

Brandweerploegen uit Krabbendijke en Kruiningen kwamen met spoed ter plekke en voerden een snelle bevrijding uit. Het slachtoffer zat namelijk bekneld in het voertuig. Ondanks de inspanningen van ambulancemedewerkers en het team van de Rotterdamse traumahelikopter overleed de automobilist echter ter plekke. De familie van het slachtoffer is inmiddels geïnformeerd maar diens identiteit is nog niet bekendgemaakt.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De weg is om deze reden volledig afgesloten. De politie verwacht dat dit nog tot zeker 22.00 uur gaat duren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (26-1-2022 om 06:08)
Op dit soort wegen ook trajectcontroles uitvoeren.
Di (22-1-2022 om 12:36)
@Veilig??? Wat ik me afvraag.... waarom u zich druk maakt waarom er binnen langs een weg staan Ben een neefje verloren die ook tegen een boom verongelukte, de dag erna werden de bomen gekapt Denkt u nou werkelijk dat ik me druk maak om een boom ? Sterkte aan de nabestaanden en hulpverleners
Een moeder (22-1-2022 om 00:05)
Heel veel sterkte voor alle familieleden en betrokkenen, ...de mens wikt maar God beschikt.
Nn (21-1-2022 om 22:48)
sterkte voor de nabestaande. ookvoor de hulpverlening
Moeder (21-1-2022 om 22:04)
Die bomen staan een aardig eindje van de weg af. Daar kun je het niet op steken. Bomen zijn nodig voor onze gezondheid. Denk dat hier meer het probleem is dat je door een kleine stuur fout al op je tegenligger zit. Maar de bestuurder is in dit geval wellicht onwel geworden. Of heeft juist een frontaal ongeluk proberen te voorkomen. We weten het niet. Maar om het nou op de bomen te steken...
Moeder (21-1-2022 om 21:56)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Rotwegen zijn dit.
Cookie-instellingen beheren