Weerbericht:
Wolkenvelden. In de namiddag (onweers)buien. Morgen een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Schoorsteenbrand Burgh-Haamstede flinke klus

Toegevoegd: 21-01-2022, 21.55 uur
Bij de brand werden een tankautospuit en een hoogwerker ingezet.
Bij de brand werden een tankautospuit en een hoogwerker ingezet.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweer heeft donderdagavond een flinke klus gehad aan een schoorsteenbrand bij een woning aan de Burghsering in Burgh-Haamstede.


De brand werd rond 18.45 uur ontdekt. Bij de woning kwam volgens de brandweer rondom de schoorsteen rook van tussen de dakpannen. Naast de tankautospuit van de post Burgh-Haamstede werd de hoogwerker van de brandweer Zierikzee ingezet.

Volgens de brandweer bleek het lastiger dan gedacht om de brand onder controle te krijgen vanwege meerdere hotspots die naast de kachelpijp zaten. Na wat sloopwerk wisten de brandweerlieden het incident echter tot een goed einde te brengen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren