Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden en oosten ook zon. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 135 km

Vreemde lucht bij woningen Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 21-01-2022, 22.08 uur
Er werd ook een adviseur gevaarlijke stoffen ingezet.
Er werd ook een adviseur gevaarlijke stoffen ingezet.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Brandweerlieden zijn vrijdagmiddag een poos bezig geweest nadat in de Willem Alexanderstraat in Burgh-Haamstede een vreemde lucht was geroken.


Nadat de brandweer rond 13.00 uur was ingeseind, nam een ploeg van de brandweer Burgh-Haamstede poolshoogte. Ook de brandweerlieden namen een penetrante geur waar maar hun meters wezen niet op de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen. Navraag wees echter uit dat de lucht eerder ook in omliggende huizen was waargenomen. Hierop werd rond 13.35 uur een nader onderzoek ingesteld met behulp van de officier van dienst en de adviseur gevaarlijke stoffen.

Zowel binnen als buiten de woningen werd gezocht maar dit leverde niets op. Ook onderzoek bij de riolering hielp de brandweer niet de herkomst van de lucht te achterhalen. Duidelijk is wel dat er geen sprake was van een gevaarlijke situatie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren