Weerbericht:
Wolkenvelden. In de namiddag (onweers)buien. Morgen een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

N289 voorlopig nog dicht na dodelijk ongeval

Toegevoegd: 21-01-2022, 22.37 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Het deel van de Oude Rijksweg (N289) bij Krabbendijke dat vanavond werd afgesloten vanwege een dodelijk verkeersongeluk is nog altijd dicht. De afsluiting zal ook nog wel even duren.


Een Volkswagen-personenauto reed rond 18.45 uur over de Oude Rijksweg richting Kruiningen. Net voorbij de kruising met de Gentmansdijk en het Bolwerk raakte de auto door onbekende oorzaak in de linkerberm. Via het vrijliggende fietspad reed het voertuig vervolgens tegen een boom. De auto kwam tot stilstand in een sloot. De bestuurder, de enige inzittende van het voertuig, werd door de brandweer bevrijd maar overleed vervolgens ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie liet eerder weten te verwachten dat de weg rond 22.00 uur weer open zou kunnen maar de politie is momenteel nog volop bezig met sporenonderzoek. De auto moet ook nog worden getakeld. Om die reden is de weg ter plekke nog altijd volledig afgesloten tussen de eerder genoemde kruising en de rotonde Luchtenburg.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren