Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 79 km

Auto in sloot naast Deltaweg (N256) bij Kats

Toegevoegd: 22-01-2022, 04.31 uur
Door: Roland de Jong

KATS - De hulpdiensten zijn vannacht massaal uitgerukt nadat vanaf de Deltaweg (N256) bij Kats een personenauto van de weg was geraakt en in een sloot terecht was gekomen.


Het ongeluk werd rond 02.10 uur gemeld en gebeurde ter hoogte van de Oosthoekweg. Diverse politie-eenheden en de ambulancedienst werden met spoed ter plekke gestuurd. Vrijwel direct werd ook de brandweer opgeroepen omdat mogelijk sprake zou zijn van een beknelling. Of er iemand gewond is geraakt, is niet duidelijk. Een hondengeleider van de politie zocht in de omgeving nog met een diensthond naar eventuele slachtoffers maar die trof niets aan.

Vanwege het ongeluk moest de weg volledig worden afgesloten tussen de op- en afrit bij de Oost-Westweg en de kruising met de Noordlangeweg. Bergingsbedrijf De Moor heeft de zwaar beschadigde Renault Clio uit de sloot getakeld en vervolgens afgevoerd. Rond 03.30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren