Weerbericht:
Overdag zomers warm en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist aangehouden na achtervolging

Toegevoegd: 22-01-2022, 08.46 uur
De automobilist reed twee banden lek tijdens zijn vlucht.
De automobilist reed twee banden lek tijdens zijn vlucht.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vannacht in Terneuzen na een achtervolging een automobilist zonder rijbewijs aangehouden die verdovende middelen en een groot geldbedrag bij zich had. Tijdens zijn vlucht reed hij twee banden lek, zo meldt de politie.


Agenten gaven de automobilist, een 25-jarige Terneuzenaar, een stopteken omdat het bij hen bekend was dat het rijbewijs van de man was geschorst. De bestuurder gaf geen gehoor aan het stopteken en ging er vandoor. Op de Jacob van Heemskerkstraat sprong de bestuurder uit zijn voertuig en rende hij een brandgang in.

Agenten zetten de achtervolging te voet voort en wisten de man aan te houden. Bij zijn arrestatie bleek de man een dealershoeveelheid verdovende middelen bij zich te hebben. De man had ook een redelijk groot geldbedrag bij zich. De goederen zijn inbeslaggenomen. Zijn voertuig, waarvan hij tijdens zijn vluchtpoging zijn twee linkerbanden lekreed, is ook inbeslaggenomen. De recherche gaat vandaag verder met het onderzoek, zo meldt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacob (22-1-2022 om 11:22)
Daar men in den Haag zich druk maakt aan zaken die de burger nog meer schaden en dat men de burger niet beschermd tegen zulke zaken zegt toch genoeg. En daarbij de rechterlijke macht doet daar nog een schepje boven op met achterlijk lage straffen.
Joris (22-1-2022 om 10:01)
Lijkt er steeds meer op dat er 's avonds heel wat onverzekerde dealende junks rondrijden in Zeeland. Rijbewijs was al ongeldig dus ze kunnen me toch niets meer maken zal de gedachte zijn. En daar heeft hij nog gelijk in ook, binnenkort rijd dit figuur weer rond met een voorraadje shit voor de handel.
Cookie-instellingen beheren