Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Krabbendijke is man (19) uit Meliskerke

Toegevoegd: 22-01-2022, 08.51 uur
Het 19-jarige slachtoffer overleed ter plaatse.
Het 19-jarige slachtoffer overleed ter plaatse.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De automobilist die vrijdagavond om het leven kwam bij een eenzijdig ongeval in Krabbendijke, is een 19-jarige man uit Meliskerke. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Het slachtoffer reed rond 18.45 uur over de Oude Rijksweg richting Kruiningen. Net voorbij de kruising met de Gentmansdijk en het Bolwerk raakte zijn auto door onbekende oorzaak in de linkerberm. Via het vrijliggende fietspad reed het voertuig vervolgens tegen een boom. De auto kwam tot stilstand in een sloot. De bestuurder, de enige inzittende van het voertuig, werd door de brandweer bevrijd maar overleed vervolgens ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie startte ter plaatste al snel een onderzoek naar de toedracht van het ongeluk maar de politie laat vanochtend weten nog geen uitsluitsel te kunnen geven over wat er gisteravond precies is gebeurd. Wel geeft de politie aan dat ter hoogte van de kruising een verhoging in de weg zit en de weg enigszins naar links afbuigt en dat juist dit de plek is waar het ongeluk plaatsvond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (22-1-2022 om 10:08)
verschrikkelijk, ik wens een ieder die deze jongeman moet missen heel veel sterkte toe
Joris (22-1-2022 om 10:04)
Afbuiging en lichte verhoging van de weg staan los van dit incident, duizenden voertuigen per week komen hier probleemloos langs. Te hoge snelheid is in mijn ogen eerder een redelijke verklaring.
een inwoner (22-1-2022 om 09:32)
Wat een triest bericht .fam en vrienden gecondoleerd en allen veel kracht en sterkte toegewenst met dit grote verlies .
Zonde (22-1-2022 om 09:05)
Leer jonge chauffeurs meer over banden, grip, seizoenen.
Henky (22-1-2022 om 09:02)
Het is erg om dit bericht thuis te moeten krijgen maar hoe heeft het kunnen gebeuren ?Nu komt de politie en zegt er ligt een verhoging in het wegdek maar dat is er niet gisteren daar geplaatst...
Cookie-instellingen beheren