Weerbericht:
Vrij veel bewolking, vooral in het westen ook zon
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Man die bij Kats in sloot reed deed positieve drugstest

Toegevoegd: 22-01-2022, 09.09 uur
De bestuurder werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De bestuurder werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KATS - In de personenauto die vannacht bij de Deltaweg (N256) bij Kats in een sloot belandde zat een 31-jarige man die vermoedelijk onder invloed van drugs verkeerde. Hij raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.


Rond 02.10 uur werd gemeld dat ter hoogte van de Oosthoekweg een Renault Clio van de weg was geraakt en in een sloot was beland. Diverse politie-eenheden en de ambulancedienst werden met spoed ter plekke gestuurd. Vrijwel direct werd ook de brandweer opgeroepen omdat mogelijk sprake zou zijn van een beknelling. 

Toen de hulpdiensten arriveerden, bleek volgens de politie dat de bestuurder door de klap naast zijn voertuig was beland. Agenten constateerden dat de 31-jarige man uit Colijnsplaat vermoedelijk drugs had gebruikt. "Hij testte bij een speekseltest positief op het gebruik van cannabis", zo zegt de politie.

De man werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een GGD-arts heeft een bloedproef afgenomen. De auto bleek niet verzekerd en werd door een bergingsbedrijf weggetakeld. Een hondengeleider van de politie zocht in de omgeving nog met een diensthond naar eventuele slachtoffers maar die trof niet aan. Rond 03.30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (24-1-2022 om 23:53)
@optimist Cannabis heeft 8 uur na gebruik geen invloed meer op je rijgedrag alleen is dit wel 3 dagen na gebruik nog zichtbaar in het speeksel.
optimist (22-1-2022 om 17:58)
@Piet is kennelijk een ervarings deskundige. Ik lees ook niet in het stukje dat hij een beetje cannabis gebruikt heeft, dus kan ook heel veel cannabis geweest zijn.
Piet (22-1-2022 om 15:10)
Een beetje cannabis doet niet zo veel met je rijgedrag. Daar test je ook heel lang na gebruik positief op.
jacob (22-1-2022 om 11:16)
Gelukkig is hij allen betrokken geraakt. Onder invloed zonder verzekering wat een ongelofelijke aso ben je dan. Je zal zo'n hufter maar tegen komen en betrokken raken. Van mij een hele zware straf maar ben bang van niet gezien de straf maten die worden opgelegd.
Cookie-instellingen beheren