Weerbericht:
Wolkenvelden. In de namiddag (onweers)buien. Morgen een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo in gestolen auto bij N62 bij Westdorpe

Toegevoegd: 22-01-2022, 17.52 uur
De auto werd aan de kant gezet bij de N62 in Westdorpe.
De auto werd aan de kant gezet bij de N62 in Westdorpe.
© Foto: Koninklijke Marechaussee
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - De Koninklijke Marechaussee heeft vandaag bij Westdorpe een personenauto aan de kant gezet die gestolen bleek te zijn. De twee inzittenden zijn aangehouden.


Het voertuig in kwestie werd vanochtend aan de kant gezet bij de N62. De auto bleek twee dagen geleden gestolen te zijn in Eindhoven. Hierop zijn de twee inzittenden, mannen van 21 en 25 jaar oud uit Polen, door de marechaussees aangehouden. Ze worden verdacht van heling.

De gestolen Opel Corsa werd in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
LGT (23-1-2022 om 12:11)
Wat doen we nu met die lui. Laten we ze gewoon weer los op de Maatschappij zodat ze weer door kunnen gaan met hun criminele praktijken? Beter is om buitenlandse criminelen uit te zetten naar het eigen land en nooit meer terug laten komen.
mar (23-1-2022 om 10:04)
Ja tegenwoordig, kom je van dergelijke dingen steeds meer tegen. Is de auto op camera's gezien? Als een auto is gestolen, kan/moet ie op de snelwegen door de camera's waargenomen kunnen worden. Ook maar doen aan de grensovergangen en op grote kruispunten.
p (23-1-2022 om 08:13)
hallo Krommer, Er staat dat ze verdacht worden van heling. Er word niet vermeld dat ze de auto ook daadwerkelijk gestolen hebben.
Krommer (22-1-2022 om 19:52)
Die staan morgen alweer op straat om jou auto te stelen
Cookie-instellingen beheren