Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brandje in bunker Biggekerksestraat Koudekerke

Toegevoegd: 22-01-2022, 19.16 uur
Het brandje woedde in een bunker nabij de Biggekerksestraat.
Het brandje woedde in een bunker nabij de Biggekerksestraat.
© Foto: Brandweer Koudekerke
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De brandweer van Koudekerke heeft zaterdag aan het einde van de middag een brandje geblust in een bunker in die plaats.


Bij de alarmcentrale werd rond 16.25 uur gemeld dat er nabij het terrein van tennisvereniging De Stoof aan de Biggekerksestraat brand woedde in een bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Hierop werden de brandweervrijwilligers van de post Koudekerke zonder spoed ter plaatse gestuurd.

Met behulp van een straal hoge druk wisten de brandweerlieden het brandje snel te doven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (23-1-2022 om 16:11)
In principe had de brandweer niet langs gehoeven, maar dat is hun taak. Een brand in een bunker gaat hoe dan ook een keer uit zonder schade aan het gebouw. Echter het is wel zonde voor het gebouw het is een stuk geschiedenis.
Cookie-instellingen beheren