Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee personen betrapt tijdens alcoholcontrole

Toegevoegd: 23-01-2022, 09.48 uur
De controle vond plaats tussen de Schroebrug en Park Veldzigt.
De controle vond plaats tussen de Schroebrug en Park Veldzigt.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tijdens een alcoholcontrole op de Schroeweg in Middelburg heeft de politie twee mensen betrapt die onder invloed reden. Ook werd iemand betrapt zonder rijbewijs.


De controle vond plaats tussen de Schroebrug en Park Veldzigt. De politie controleerde in totaal 113 passanten. Die moesten allemaal een blaastest doen. Twee personen bleken teveel alcohol gedronken te hebben. Zij werden daarom meegenomen naar het politiebureau voor een uitgebreidere ademanalyse. Welke waardes de twee daar bliezen, is nog niet bekendgemaakt.

Tijdens de controle werd ook iemand betrapt die rondreed zonder rijbewijs. Een ander weigerde zijn medewerking toen werd gevraagd een speekseltest te ondergaan. Deze twee kregen een bekeuring. Verder werdt ook nog hennep in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren