Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Brandweer uitgerukt voor schoorsteenbrand Oostburg

Toegevoegd: 24-01-2022, 14.58 uur
De brand ontstond aan de Jupiter.
De brand ontstond aan de Jupiter.
© Foto: Brandweer Stampershoek
Door: Remi Mesu

OOSTBURG - De brandweer is maandagochtend ingezet voor een schoorsteenbrand in Oostburg. Ter plekke was er een storing in de kachel, de brandweerlieden hebben de situatie gecontroleerd.


De brandweer van de post Stampershoek, werden rond 10.00 uur gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Jupiter in Oostburg. Ter plaatse bleek dat er een storing in een palletkachel was.

De medewerkers van de brandweer ventileerden de woning en voerden een controle uit op de aanwezigheid van koolstofmonoxide. Omdat er mogelijk sprake was van onderbezetting werd ook de post van Cadzand gealarmeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (25-1-2022 om 19:21)
De laatste weken zijn er weer veel schoorsteenbranden. Schoorsteen vegen door een professional is dan ook een must, en handig als je brandschade vergoed wil krijgen. Niet geveegd (aantoonbaar en bewijsbaar) is niet verzekerd. Voor hout en palletkachels en open haarden 2 keer per jaar. Een gaskachel 1 keer per jaar
Cookie-instellingen beheren