Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Automobilist mag rijbewijs net aan houden na snelheidsovertreding

Toegevoegd: 25-01-2022, 00.17 uur
Automobilist mag rijbewijs net aan houden na snelheidsovertreding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Een automobilist reed maandag in Terneuzen zodanig hard dat hij zijn rijbewijs bijna moest inleveren. Volgens de agenten viel de snelheid van de man 1 kilometer per uur de goede kant op. De bestuurder heeft wel een proces-verbaal gekregen.


De politie kreeg de bestuurder in het vizier bij een controle op de Koegorsstraat in Terneuzen. Op de weg waar een maximum van 60 kilometer per uur geldt, controleerden de agenten vanuit een opvallende politiebus voorbijkomende auto's.

Toen de man voorbij de politiebus reed, laserden de agenten na correctie een overschrijding van 49 kilometer per uur. Volgens de agenten scheelde het 1 kilometer per uur of de automobilist had zijn rijbewijs in moeten leveren. Wel heeft de bestuurder een proces-verbaal gekregen, een officier van justitie zal bepalen wat de hoogte van de boete zal worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (26-1-2022 om 07:44)
Wat maakt het uit. Voor iemand dood rijden krijg je zo'n lage straf, dus gas maar lekker door. Zulke hufters horen geen rijbewijs te hebben . NOOIT MEER.
mar (25-1-2022 om 17:03)
Wel neen joh die wilde even tonen dat ie snel langs wilde, de Koegors had al lang een sluis moeten hebben. 60 km/u en hoeveel rijden er nog door terwijl ze er niets te zoeken hebben. Bij het spoor moeten fietsers nog oversteken. Tot er weer eens een flink ongeval gebeurd.
Tja (25-1-2022 om 15:42)
Inderdaad @Johan dat word dan wel een duur prikje van 49-5=44x10=440+administratie kosten zeg ongeveer450 vd mac Terneuzen.nl
Johan (25-1-2022 om 09:36)
Dat is de weg naar de prikstraat..... Misschien was hij geschrokken van de besmettingscijfers en wilde hij snel een boosterprikkie?
Cookie-instellingen beheren