Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Veel hulpverleners bij ongeluk A58 ‘s-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 25-01-2022, 20.47 uur - Update: 25-01-2022, 22.38 uur
Door: Roland de Jong

S-HEER ARENDSKERKE - Op de A58 is vanavond tussen Lewedorp en Arnemuiden een ongeluk gebeurd. Diverse hulpdiensten zijn opgeroepen.


Er is sprake van een botsing tussen een personenauto en een busje. Het busje ligt op zijn kant, de auto staat met zijn neus in een opdiepe sloot. Het ongeval gebeurde rond 20.20 uur op de rijbaan richting Vlissingen, nabij het viaduct Noord Kraaijertsedijk.

Naast de politie en de ambulancedienst zijn ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. De eerste hulpdiensten zijn ter plekke. Rond 20.45 uur is de komst van de traumahelikopter geannuleerd. Het verkeer ondervindt hinder van het ongeluk maar kan wel passeren.

Na het ongeluk vertrok een ambulance met spoed naar het ziekenhuis. Het is nog niet bekend hoe het met de betrokkenen gaat. Volgens een woordvoerder van de politie was bij de bestuurder van de bestelbus een indicatie dat die mogelijk onder invloed was. De politie heeft hem onderworpen aan een blaastest, het is nog niet bekend wat daar het resultaat van is.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (26-1-2022 om 11:14)
Wat een klojo's om met drank in je duvel te gaan rijden.
Henky (26-1-2022 om 06:55)
Meneer /mevrouw Vreemd U zegt dat er veel ongelukken gebeuren wel dat komt eerst TE HARD RIJDEN,TELEFOON GEBRUIK ,DRANK, EN VEEL GEEN ERVARING ,de jongeren halen hen rijbewijs en denken dat ze kunnen rijden en hebben geen normen en waarden ,ik kan een paar rijschoolhouders wel die vliegen ook over de weg wel dan heeft je wel de aandacht als rijschool
Grote Smurf (25-1-2022 om 23:59)
@Vreemd, helemaal mee eens. Het aantal mensen die er geestelijk niet goed aan toe zijn en zomaar met alcohol of drugs achter het stuur gaan zitten neemt drastisch toe. Ze geven niks om de veiligheid van anderen en nemen de gok. Geen goede ontwikkeling en dus zaak dat hier meer op gecontrolleerd moet worden want het regent ongevallen. Dit kan nu ook omdat versoepelingen aanstaande zijn en dus extra mensen beschikbaar komen. Lachgas is ook een slechte ontwikkeling waarvan er eentje flauwvallen achter het stuur is. Je zal maar zo'n malloot tegenkomen op jouw weghelft.
Vreemd (25-1-2022 om 21:42)
Wat een hoop ongelukken laatste tijd zeg. Echt naar.
Cookie-instellingen beheren