Weerbericht:
Wolkenvelden. In de namiddag (onweers)buien. Morgen een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Beide bestuurders ongeluk A58 onder invloed

Toegevoegd: 26-01-2022, 10.53 uur
Bij het ongeluk raakten vier personen gewond.
Bij het ongeluk raakten vier personen gewond.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - De beide betrokken automobilisten van het ongeluk dat gisteravond plaatsvond op de A58 bij 's-Heer Arendskerke reden onder invloed van alcohol. Bij het ongeval raakten vier personen gewond.


De politie meldt dat de automobilist in de personenauto volgens een getuige omstreeks 20.20 uur met hoge snelheid slingerend over de snelweg reed. Op een gegeven moment kwam het voertuig in de middenberm. Toen de automobilist terug de weg op probeerde te sturen, ontstond een botsing met een bestelbus.

De beide voertuigen belandden vervolgens in de rechterberm. De bestelbus belandde op zijn kant, de personenauto kwam met zijn neus in een sloot tot stilstand. De beide automobilisten raakten gewond. Ook twee personen die als passagier in de personenauto zaten, liepen letsel op. Alle vier de betrokkenen zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

De 32-jarige man die het ongeluk veroorzaakte, bleek volgens de politie onder invloed van alcohol te hebben gereden. Ook de 28-jarige bestuurder van de bestelauto had alcohol gedronken, zo meldt de politie. Er wordt nog verder onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (26-1-2022 om 23:01)
Zo zie je maar weer... Ongeacht je toestand, of je nou wakker of moe, nuchter of misschien toch net niet bent etc, voor je het weet lig je in de kreukels door een ander.... Hoe veilig je jezelf gedraagt is van beduidend minder invloed op je risico's in het verkeer als de risico's die anderen je serveren.....
Joop (26-1-2022 om 19:41)
Ook zeer goede reclame voor het bedrijf! Met een slok op achter het stuur.. Hoop dat beide partijen voor een lange tijd het rijbewijs kwijt is!
AntiGSM (26-1-2022 om 18:03)
Gelukkig betaald de verzekering dan helemaal niets uit! Fantastisch, zullen ze het misschien afleren. Gaat serieus geld kosten en hopelijk voor een behoorlijke tijd rijbewijzen kwijt! Alcohol en drugsrijders zijn doodrijders! (ook GSM verslaafden achter het stuur).
Michel (26-1-2022 om 13:37)
Rijbewijs van deze aso's vernietigen .
een Moeder (26-1-2022 om 12:38)
Je zal ze maar tegen komen.Nooit meer rybewys geven
bert kaiser (26-1-2022 om 11:59)
ik mag aannemen dat alle kosten voor hun eigen rekening zijn, daar leren ze hopelijk van
Cookie-instellingen beheren