Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Traumaheli ingezet na melding steekpartij Hulst

Toegevoegd: 27-01-2022, 00.19 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 is woensdagavond laat ingezet na een melding van een steekpartij in het centrum van Hulst. Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend.


De melding van het steekincident werd rond 22.25 uur gedaan. Hierop werden meerdere politie-eenheden en twee ambulanceteams naar de Grote Markt gestuurd. De traumahelikopter werd aanvankelijk ook hier naartoe gestuurd maar deze landde uiteindelijk rond 23.00 uur voor een rendez-vous bij de grensplaats Kapellebrug. Om 23.20 uur steeg het traumateam weer op.

Tegen middernacht stonden nog altijd vier politiewagens op de Grote Markt. De politie was vannacht niet meer bereikbaar voor commentaar. Wat er precies is gebeurd, is dan ook nog niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jane (27-1-2022 om 13:54)
wat heeft dit met de horeca te maken , slap antwoord .
Johan (27-1-2022 om 13:24)
De steekpartij van afgelopen nacht blijkt niet in de horeca te hebben plaatsgevonden. Hierbij trek ik mijn opmerking over de opening van de horeca in. Iets te snel gereageerd.
Johan (27-1-2022 om 07:52)
Het is echt zo fijn dat de horeca weer open is!
Cookie-instellingen beheren