Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 59 km

Nachtelijke inzet traumahelikopter Noordgouwe

Toegevoegd: 27-01-2022, 06.49 uur
Nachtelijke inzet traumahelikopter Noordgouwe
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NOORDGOUWE - Vanwege een medische noodsituatie is vannacht de Rotterdamse traumahelikopter geland bij Noordgouwe. De patiënt is naar het ziekenhuis gebracht.


Vanuit de Brouwerijstraat in het dorp kwam rond 04.55 uur een eerste 112-melding. Nadat eerst de ambulancedienst werd opgeroepen, alarmeerde de meldkamer rond 05.15 uur ook de brandweer van Kerkwerve om te helpen de patiënt uit de woning te tillen.

Rond 05.30 uur werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Het Mobiel Medisch Team (MMT) landde vervolgens twintig minuten later net buiten Noordgouwe. Nadat het traumateam assistentie had verleend, vertrok de ambulance met spoed met de patiënt naar het ziekenhuis. Rond 06.00 uur keerde de helikopter terug naar de basis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren