Weerbericht:
Wolkenvelden. In de namiddag (onweers)buien. Morgen een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig incident bij bedrijf Schotlandweg Ritthem

Toegevoegd: 27-01-2022, 12.32 uur - Update: 30-01-2022, 01.09 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Bij een ongeluk op het terrein van een bedrijf aan de Schotlandweg in Ritthem is donderdagochtend iemand ernstig gewond geraakt. Onder meer een hoogtereddingsteam van de brandweer werd ingezet.


Rond 11.10 uur werd gemeld dat iemand gewond was geraakt bij een val aan boord van een schip. Naast een ambulanceteam werden ook een ladderwagen, een tankautospuit en een hoogtereddingsteam opgeroepen. De Rotterdamse traumahelikopter werd ook gealarmeerd maar de komst hiervan werd rond 11.30 uur geannuleerd toen deze ter hoogte van Zevenbergen vloog.

Het slachtoffer viel volgens de brandweer zeven meter naar beneden. Met behulp van de ladderwagen is hij van boord gehaald. De gewonde werd na ongeveer een uur met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De overige hulpdiensten vertrokken kort hierop ook weer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren