Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 51 km

Reeks diefstallen schuurtjes Reimerswaal

Toegevoegd: 27-01-2022, 12.44 uur
Reeks diefstallen schuurtjes Reimerswaal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De wijkagenten van Reimerswaal waarschuwen schuurtjes en bergingen goed op slot te doen. Zij zien in de regio de afgelopen tijd namelijk een reeks diefstallen.


Afgelopen week werd meermaals aangifte gedaan van diefstallen uit schuurtjes en bergingen. In veel gevallen was er echter geen sprake van braak. De deur bleek in deze gevallen namelijk helemaal niet afgesloten te zijn geweest. De wijkagenten roepen daarom op om ook schuurtjes en bergingen altijd goed op slot te doen.

Dat niet iedereen zijn deuren goed op slot doet, constateerde wijkagent Theo onlangs zelf ook tijdens een zogenaamde voetjesactie. "Voorkom dat u slachtoffer wordt en sluit uw eigendommen goed af. Ook overdag en ook als u gewoon thuis bent", zo adviseren de wijkagenten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren