Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Fietsster botst met scootmobiel in Hulst

Toegevoegd: 27-01-2022, 15.44 uur
Fietsster botst met scootmobiel in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Bij een aanrijding met een scootmobiel woensdagmiddag in Hulst is een fietsster gewond geraakt. Deze is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.


De botsing vond plaats bij de Traverse, vlakbij de Stationsweg. Ter plekke is sprake van een voetpad maar de fietsster had dit kennelijk genegeerd of niet gezien en kwam vervolgens rond 13.25 uur frontaal in botsing met de scootmobiel. Deze werd bestuurd door een 43-jarige vrouw uit Hulst.

De fietsster, een 48-jarige Hulsterse, had volgens de politie pijnklachten en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw in de scootmobiel bleef ongedeerd. Haar voertuig liep ook geen schade op. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sat (28-1-2022 om 16:39)
Ter plekke is sprake van een voetpad maar de fietsster had dit kennelijk genegeerd of niet gezien Heb er al diverse op aan gesproken maar ze weten het alle maal Denk boete voor zoiets te weinig is Boete auto en fiets gelijk trekken denk dat helpt en controle Wat ook helpt als u iets ziet wat niet in orde is er iets over zeggen Wel op een afstand ander misschien nog een mes inde buurt ? Het normaal is ver te zoeken de laatste tijd En sommige weten het altijd beter voor zichzelf
Cookie-instellingen beheren