Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Schietpartij Goes eist leven, politie doet onderzoek

Toegevoegd: 28-01-2022, 00.06 uur - Update: 28-01-2022, 00.44 uur
Foto 1 van 18

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (28-1-2022 om 16:40)
@ Jaap Vervelend Jaap dat het kennelijk altijd aan de overheid , wooncorporaties e.d. ligt en kennelijk aan die figuren zelf die hun pistool toch niet van de overheid e.d. hebbeb gekregen.. de sukkel hier is de schutter.
Jaap (28-1-2022 om 15:13)
@Treurig nieuws weer: helemaal mee eens. Woningcorporaties en gemeenten hebben jaren lang wanbeleid gevoerd door alle soorten tokkies en aso’s in de steden en zelfs sommige dorpen toe te laten. Zelfs een kleinere stad als Zierikzee holt achteruit. Vlissingen, Middelburg, Goes en laten we Terneuzen niet vergeten, het zijn echt de “parels van onze provincie geworden, met dank aan de sukkels van gemeenten en woningcorporaties.
Mijn mening (28-1-2022 om 14:39)
Je kan het wel weer invullen vermoed ik.
VdVonck (28-1-2022 om 12:44)
Blijft bijzonder om te zien. Slachtoffer wordt halfdood binnengebracht op de HAP. Waarop het complete politiekorps erop af vliegt om een kijkje te nemen. De dader is daar echt niet te vinden. De hele dropping is vastgelegd op camera. Dus waarom met tig agenten erop af. Alsof er ondertussen niets te doen is.
anoniem (28-1-2022 om 09:43)
daarom ben ik ook verhuisd uit goes. veels te veel je weet wels zag het misgaan in de toekomst
Ingo Terbrack (28-1-2022 om 08:29)
En als je 112 bel om dat je in EMC ligt, en iemand ongevraagd je huis inbreekt, dan rukken ze niet uit! Terwijl je op camera live vanuit ziekenhuisbed kan volgen wat de vent allemaal in je huis doet Om dat Beveland Wonen zich schuldig maakt wegens Huisvredebreuk! Sleutels onrechtmatig na verbouwing inhouden, en wetende dat je niet thuis bent, maar in Ziekenhuis ligt zonder voorafgaande vraag om toestemming je woning laten betreden, met smoes om voordeur af te stellen, terwijl op video bewezen de vent door hele huis loopt, mij € 350,- an cash, 2 luxe zonnebrillen, 2 bankpassen en een gsm ontvreemd werden... Wie er bewijzen wil zien, bvb video etc ivm wet privacy PM me... #bevelandwonen #huisvredebreuk #sleutelmisbruik #goes #beveland
Cookie-instellingen beheren