Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Parkeerterrein nog altijd afgezet na schietpartij

Toegevoegd: 28-01-2022, 09.45 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Het parkeerterrein in Goes dat gisteravond door de politie werd afgezet na de dodelijke schietpartij is nog altijd niet toegankelijk voor het publiek. Het politie-onderzoek naar het schietincident is nog in volle gang.


Bij de politie kwam rond 22.55 uur de melding binnen dat bij de huisartsenpost (HAP) bij het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) aan de 's-Gravenpolderseweg in Goes een slachtoffer was binnengebracht met één of meerdere mogelijke schotwonden. Hierop snelden diverse politiewagens naar de HAP. Al snel kwam het Geldeloozepad in Goes in beeld als mogelijke plaats delict. Ook hier werd vervolgens politie op af gestuurd.

Rond de parkeerplaats bij sportpark Het Schenge aan het Geldeloozepad werd een flink gebied afgezet met linten. Speciaal getrainde honden werden vervolgens ingezet om het terrein af te speuren. De parkeerplaats is ook vanochtend nog altijd afgezet met linten. Politieagenten en handhavers van de gemeente Goes zorgen dat niemand het afgezette parkeerterrein betreedt en wijzen mensen op een alternatieve route.

Meer details over het schietincident zelf zijn nog niet bekendgemaakt. De politie verwacht later vandaag met meer informatie te komen.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren