Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer schietpartij Goes 24, nog geen arrestaties

Toegevoegd: 28-01-2022, 16.28 uur
De politie doet onderzoek naar de schietpartij.
De politie doet onderzoek naar de schietpartij.
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

GOES - Het slachtoffer van de schietpartij in Goes is een 24-jarige man uit Goes. Dat meldt de politie vrijdag. De man zou zijn neergeschoten op het Geldeloozepad en overleed in het ziekenhuis.


Het slachtoffer kwam volgens de politie rond 22.40 uur aan bij het ziekenhuis en bleek zwaargewond te zijn. Medische hulp mocht niet baten. Kort na zijn aankomst bij het ziekenhuis overleed de 24-jarige Goesenaar.

Drie mannen zijn als getuigen meegenomen vanaf het parkeerterrein bij de Huisartsenpost in Goes naar het politiebureau. Daar zijn zij gehoord. Twee auto's die op het terrein bij het ziekenhuis stonden, zijn in beslag genomen en afgevoerd door een bergingsbedrijf. Volgens de politie zijn er nog geen aanhoudingen gedaan. De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgezet om de zaak te onderzoeken. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel de Bruijn (29-1-2022 om 12:20)
Of je vader.
Hmz (28-1-2022 om 23:32)
't zou je kind maar wezen, sterkte vd nabestaanden.
Anoniem (28-1-2022 om 23:11)
Ook een zoon, broer of vriend. Kortom een mens
Cookie-instellingen beheren