Weerbericht:
Vanavond in de noordelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op de kop bij Kloetinge

Toegevoegd: 28-01-2022, 19.10 uur
Door: Remi Mesu

KLOETINGE - Een automobilist is vrijdag over de kop geslagen bij Kloetinge. De bestuurder kwam met de schrik vrij en moest niet naar het ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde rond 17.10 uur in de bocht van de N289 naar de N670. De automobilist verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur en rolde onder het viaduct over de kop.

Na het ongeluk kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse om assistentie te verlenen. Uiteindelijk kon de bestuurder snel uit het voertuig komen om gecontroleerd te worden door het ambulancepersoneel.

De automobilist kwam met de schrik vrij en hoefde niet mee naar mee naar het ziekenhuis. Een berger heeft de auto weer overeind getrokken en meegenomen.

Door het ongeluk kon het verkeer op de N289 komend uit de richting van Goes tijdelijk geen gebruik maken van de afslag richting de N670. Rond 18.00 uur was de weg weer vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (29-1-2022 om 12:28)
@Ik, dat komt hoofdzakelijk omdat mensen steeds minder goed opletten tijdens het autorijden. Mobieltjes zijn een grote boosdoener! Daarnaast zitten er veel 'sukkels' op de weg, die wel weten waar het gaspedaal zit, maar verder gewoon niet kunnen rijden. En sommige mensen worden onwel achter het stuur.
Rommelaar (29-1-2022 om 12:23)
Kwam er deze week ook langs, lag rommel op de weg
Ik (29-1-2022 om 07:34)
Wat is dat tegenwoordig toch. Je leest niet anders dat dagelijks auto's over de kop of in de sloot terecht komen. Is dit de nieuwe trent
Cookie-instellingen beheren