Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
122 files van totaal 490 km

Daders overval Zierikzee nog voortvluchtig

Toegevoegd: 30-01-2022, 09.22 uur
Bij de overval raakte niemand gewond.
Bij de overval raakte niemand gewond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De personen die gisteravond in Zierikzee het filliaal van de Aldi-supermarkt overvielen zijn nog altijd voortvluchtig. Dat meldt de politie vanochtend.


Het drietal kwam de winkel aan de Grevelingenstraat kort voor 20.00 uur binnen, de sluitingstijd van de zaak. Volgens de politie waren de overvallers in het zwart gekleed en droegen zij bivakmutsen. De drie gingen er vervolgens met onbekende buit vandoor. Welke richting de drie uitgingen, is nog niet duidelijk. Ze werden ook niet meer aangetroffen.

Mensen die getuige zijn geweest en nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen zich melden via 0900-8844. Wie anoniem wil blijven kan zijn of haar informatie delen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JTG (30-1-2022 om 14:26)
Wellicht als er beelden zijn van deze stoere jongens even delen of via opsporingverzocht?
Cookie-instellingen beheren