Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 33 km

Gecrashte scooterrijder vermoedelijk onder invloed

Toegevoegd: 30-01-2022, 09.39 uur
De scooterrijder werd aangehouden voor het rijden onder invloed.
De scooterrijder werd aangehouden voor het rijden onder invloed.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De scooterrijder die vannacht in Vlissingen gewond raakte bij een eenzijdig ongeluk had vermoedelijk te veel alcohol op. Om die reden is hij aangehouden geweest.


De scooterrijder kwam omstreeks 23.50 uur ten val op de Zuidbeekseweg, die parallel aan de de Nieuwe Zuidbeekseweg loopt. De gewonde, een 56-jarige man uit Vlissingen, werd door de ambulancemedewerkers voor behandeling naar de huisartsenpost (HAP) in Middelburg gebracht. Politieagenten begeleidden hen daarbij want omdat de man vermoedelijk onder invloed had gereden werd hij formeel door de politie aangehouden.

Nadat de man bij de HAP was behandeld aan zijn verwondingen, werd hij overgebracht naar een politiebureau. Na verhoor is hij weer in vrijheid gesteld. Van de man is een bloedproef afgenomen om definitief te kunnen vaststellen of hij inderdaad onder invloed verkeerde en zo ja, welk(e) middel(en) hij in welke hoeveelheid had gebruikt.

De snorscooter van de Vlissinger werd afgevoerd in een politiebusje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toch maar beterschap (30-1-2022 om 12:21)
Naja, niet zo handig maar beter dan in een bestelbusje met een slok op.
Cookie-instellingen beheren