Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Honderden personen bij twee illegale feesten

Toegevoegd: 30-01-2022, 16.00 uur
Honderden personen bij twee illegale feesten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - De politie is vannacht in de gemeente Goes druk bezig geweest met twee illegale feesten in het buitengebied. Nadat tevergeefs was gewaarschuwd, is uiteindelijk apparatuur in beslag genomen.


Nadat signalen waren binnengekomen over een mogelijk illegaal feest onder een viaduct in de buurt van Wilhelminadorp namen politieagenten poolshoogte. "Aanrijdend zagen we al zeer veel voertuigen en taxi’s die onderweg waren naar de locatie. Ter plaatse was het illegale feest zojuist begonnen. Er waren al een paar honderd personen aanwezig", aldus de politie.

De agenten waarschuwden verschillende personen maar veel hielp dit klaarblijkelijk niet want anderhalf uur later was bij Wolphaartsdijk in de buurt van het Veerse Meer een nieuwe feestlocatie ingericht. "Omdat de waarschuwing schijnbaar geen zin had, was het helaas noodzakelijk om alle apparatuur en spullen in beslag te nemen", zo vertelt de politie.

De politie kondigt aan dat onderzoek wordt gedaan naar de organisatoren van de feesten. "Het organiseren van dit soort 'raves' is immers strafbaar. Beide locaties lagen bovendien bezaaid met afval en werden als puinhoop achtergelaten. Waar mogelijk zullen de schoonmaakkosten verhaald worden op de organisatie", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (4-2-2022 om 13:25)
niet de schuld bij de politie leggen--want die moeten handhave. de rotzooi? verhalen op de feestvierders. tis altijd hetzelfde: een feestje, ok, maar enorme puinhoop achterlaten is meestal het eindresultaat..
RdB (1-2-2022 om 11:44)
Een feestje op zijn tijd moet kunnen, ook in de openbare ruimte. Als je vrijwel niemand tot last bent zie ik geen enkel probleem. Wel even netjes je rommel opruimen inderdaad. Leven en laten leven.
J.E. Moeder (1-2-2022 om 00:30)
Ik sluit me ook volledig aan bij Alex. En met hem vele anderen. Laat jongeren toch een keer genieten als ze toch niemand tot last zijn en daarna hun troep opruimen! De plek waar ze oorspronkelijk wilden starten was daar zeer geschikt voor! Oom agent, je mag heel trots zijn op jezelf en je buit. Heel stoer. Je moet wat he als er geen boeven zijn om te vangen in het rustige Zeeland. Als ze hun apparatuur terugkrijgen heb ik er nog wat begrip voor. Anders geen greintje
Sssttt (31-1-2022 om 18:48)
Helemaal eens met @ Alex...
R. Mark (31-1-2022 om 10:55)
110% met Alex eens.
Alex Greeve (30-1-2022 om 23:59)
Vind je het gek dat dit soort feesten georganiseert worden. En als de politie dit nou eens toe zouden laten zal je zien dat de volgende dag alle troep is opgeruimd. Maar omdat ze weg gestuurd worden en ook nog eens de apparatuur in beslag genomen wordt is het niet GEK DAT DE ROTZOOI ACHTER BLIJF. Ik zal die feesten niet bezoeken gezien mijn leeftijd maar de jeugt moet toch ergens hun vertier kunnen hebben. En onder een afgelegen viaduct komop !! LAAT ZE TOCH DOEN. En die hier hun ongenoegen over uitspreken zijn die niet zelf jong geweest en nooit uit hun dak gegaan op een feest. Natuurlijk ik ook maar toen kon dat ook nog zonder die regels. Komop laat de jeugd hun feestje bouwen in de polder en in de buitenlucht !!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren