Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandmelding in hotel aan Zouterik in Nieuwvliet

Toegevoegd: 30-01-2022, 19.22 uur
Gelukkig bleek sprake te zijn van een klein incident.
Gelukkig bleek sprake te zijn van een klein incident.
© Foto: Brandweer Sluis
Door: Roland de Jong

NIEUWVLIET - Drie blusploegen zijn zondagmiddag uitgerukt nadat brand was gemeld bij een hotel aan de Zouterik in Nieuwvliet-Bad. De situatie bleek gelukkig mee te vallen.


Via het alarmnummer 112 werd rond 15.35 uur gemeld dat bij het hotel rook vanonder een plafond kwam. Na de melding werden de blusploegen van de posten Breskens, Cadzand en Sluis met spoed ter plekke gesturd. De brandweerlieden van Breskens en Cadzand waren als eerste ter plekke. Zij constateerden na een verkenning dat de oorzaak voor de rookontwikkeling lag in een elektrische installatie.

De brandweerploeg uit Sluis kwam onderweg naar het brandadres een fietsster tegen die ten val was gekomen. Twee brandweerlieden stapten hierop uit om hulp te verlenen. De rest van de ploeg ging door naar het brandadres. De gevallen fietsster had wat lichte verwondingen en kon zelfstandig haar weg vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren