Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Omgekomen man 21-jarige inwoner Driewegen

Toegevoegd: 31-01-2022, 12.04 uur
Het is nog onbekend hoe het slachtoffer op de weg terecht kwam.
Het is nog onbekend hoe het slachtoffer op de weg terecht kwam.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - De persoon die vannacht om het leven kwam bij een aanrijding op de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Driewegen is een 21-jarige man uit die plaats. Dat meldt de politie zojuist.


Het slachtoffer werd ergens tussen 02.15 en 02.30 uur aangereden door een vrachtwagen. De man overleed ter plekke en de politie startte direct een onderzoek om te achterhalen wat er precies was gebeurd. Op dit moment is de exacte toedracht van het noodlottige ongeval nog onduidelijk, zo zegt de politie. "Het is nog onbekend hoe het slachtoffer op de weg terecht kwam", aldus een woordvoerder.

Vanwege het ongeluk moest de westbuis van de Westerscheldetunnel urenlang worden afgesloten. Rond 05.45 uur kon het verkeer ook weer richting Zeeuws-Vlaanderen door de tunnel. In de tussentijd werd geadviseerd om te rijden via Antwerpen (B).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niek (2-2-2022 om 20:36)
Begreep dat het om zelfdoding ging. Maar is altijd lastig te zeggen. Erg dat deze jongeman geen hulp gezocht heeft. Erg triest, zeker voor de nabestaanden. Sterkte.
Regina De munck (1-2-2022 om 12:56)
Heel veel sterkte aan de familie en vrienden
Cookie-instellingen beheren