Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 40 km

Tiener aangehouden na steekincident Oost-Souburg

Toegevoegd: 01-02-2022, 07.05 uur - Update: 01-02-2022, 11.46 uur
Tiener aangehouden na steekincident Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De politie heeft vannacht een tiener aangehouden naar aanleiding van het steekincident maandagavond in de buurt van de draaibrug in Oost-Souburg.


Een 17-jarige jongeman uit Vlissingen werd rond 19.45 uur gestoken bij het Draaibrugpad in Oost-Souburg, vlakbij het NS-station. De jongen belde niet meteen de politie maar ging eerst op eigen beweging naar de huisartsenpost (HAP) in Middelburg. De politie werd rond 20.55 uur geïnformeerd en ging vervolgens naar de HAP. De andere politie-eenheid is met een getuige naar de Draaibrug in Oost-Souburg gegaan.

Het slachtoffer, dat geen ernstige verwondingen had, is bij de HAP behandeld. Nadat de steekpartij was gemeld, startte de politie een onderzoek. Dit leidde vannacht rond 01.30 uur tot de aanhouding van een 17-jarige verdachte, in een woning in Zoutelande. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (2-2-2022 om 08:43)
Als je met een wapen rondloopt ben je uit op moord. Ze zeggen niet voor niets dat het moord wapens zijn. In de cel er mee,en geen tv, mobiel en radio. En eten wat de pot schaft zonder vlees of vis. 10 min. Luchten op een dag en dan weer achter slot en grendel.
Kees (1-2-2022 om 17:28)
Dit krijg je met een slechte opvoeding. Normen en waarden van nieuwe Nederlanders zijn ver te zoeken. Normale kinderen lopen niet met messen op zak want dat is hun niet geleerd. Deze jongen aanklagen voor poging tot moord en tegen de tijd dat hij voor moet komen is hij volwassen (op papier dan) en kan hij voor volwassenenrecht veroordeeld worden
Moeder (1-2-2022 om 17:03)
Inderdaad R2, Daan en Jacob, de benamingen worden al softer, waardoor je er bijna aan zou gaan wennen... A. Bruining, goede vraag..... Maar als je zoiets overkomt, moet je dus gelijk 112 bellen. Maar dat dit niet gebeurd is, zal wel de schrik geweest zijn. Gelukkig dat hij niet ernstig gewond is.
R2 (1-2-2022 om 15:16)
Normen en waarden worden steeds verlegd. Dit heeft niets met een incident te maken.
jacob (1-2-2022 om 11:19)
Ik begin mij steeds meer af te vragen wat de rol van de ouders is. Het begint met opvoeden. Maar ojee als de agent hard optreed staat heel!! Nederland op z'n achterste poten. Begin eerst eens met deze mensen die van alles tegen komen te beschermen en neem er eens een stuk of 500 extra aan zodat de werkdruk iets vermindert. Neemt niet weg dat de criminaliteit hard toeneemt en spreek in zulke gevallen niet over een incident maar over een gewelds delict.
A. Bruining (1-2-2022 om 08:16)
Het is toch te gek voor woorden wat mankeren die mafkezen vandaag aan de dag///////
Cookie-instellingen beheren