Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Meerdere katalysatordiefstallen op Schouwen

Toegevoegd: 01-02-2022, 12.23 uur - Update: 01-02-2022, 15.40 uur
De diefstal vond plaats in de nacht van maandag op dinsdag.
De diefstal vond plaats in de nacht van maandag op dinsdag.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

BRUINISSE - De wijkagenten van Schouwen-Duiveland zijn op zoek naar getuigen van de diefstal van een katalysator. De diefstal vond plaats in Bruinisse.


De katalysator werd in de nacht van donderdag op vrijdag weggenomen vanonder een personenauto. Het voertuig stond geparkeerd in Bruinisse.

Volgens de Schouwse wijkagenten is het de derde keer in korte tijd dat een dergelijke diefstal plaatsvond. De politie zoekt eventuele getuigen. Mensen die iets verdachts hebben gezien of tips hebben, kunnen bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kevin. (2-2-2022 om 08:42)
@Kees Cat kan je er zonder ook maar enig geluid onderuit halen, pijpesnijder is geruisloos en snel. Enige risico voor een dief is dat de hellingssensor van de auto het alarm activeerd tijdens het omhoog krikken.
Mijn mening (1-2-2022 om 17:57)
Zet een lok auto neer met besegingssensor of wat zwaarder geschut aan de uitlaat
Kees (1-2-2022 om 17:30)
Bij leen auto's of lease auto's doen ze dat regelmatig maar zomaar op straat zonder dat iemand iets ziet of hoort is wel apart. Dat gaat met enig geluid.
Cookie-instellingen beheren