Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Scooterbestuurster gewond bij botsing Vlissingen

Toegevoegd: 01-02-2022, 17.10 uur
De bestuurder van de scooter raakte lichtgewond bij de botsing.
De bestuurder van de scooter raakte lichtgewond bij de botsing.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Bij een ongeval op de President Rooseveltlaan in Vlissingen is vanmiddag een scooterbestuurster gewond geraakt. ZIj kwam in botsing met een personenbusje. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Het ongeval vond rond 16.25 uur plaats op de kruising van de President Rooseveltlaan en de Gildeweg. De politiie was met meerdere eenheden ter plaatse. De bestuurder van de personenbus heeft zijn bus op een bedrijventerrein neergezet. De politie heeft met hem gesproken om eventuele schade op te nemen. Hij kon na afleggen van een verklaring zijn weg vervolgen.

Het slachtoffer is door de ambulancedienst onderzocht. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis en kon op eigen gelegenheid haar weg vervolgen. De oorzaak van het ongeval is vermoedelijk een voorrangsfout.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnold (4-2-2022 om 13:39)
Ik rijd al 48 jaar auto, heb al vele rotondes genomen, waaronder hele complexe, maar nog nooit iemand omver gereden. Zijn jullie allemaal de eerste regel van de rij-instructeur vergeten? ANTICIPEREN!!!!!!!! Dus niet gaan nadenken als je al vlakbij of op de rotonde bent, maar ruim van te voren. Elke rotonde heeft haaientanden en een voorrangs driehoek, dus HÈB je geen voorrang, maar moet je het VERLENEN!!! Of een fiets of scooter nu langzaam of snel rijdt, het gaat er om wie voorrang heeft of niet!!! Ja, ook als je voorrang hebt, moet je oppassen, maar dat betekent niet dat je je recht op voorrang verliest, omdat iemand anders die die voorrang moet verlenen, haast heeft of niet goed oplet. Enne..... slecht zicht? Nog beter opletten!!!!
Zeeuwse Showride (3-2-2022 om 22:00)
Waar hebben jullie je rijbewijs gehaald en wanneer is de laatste keer dat jullie bij de opticien zijn geweest?? Aan het begin en einde liggen 2 rotondes, hier hebben fietsers voorrang, halverwege is een oversteekplaats, hier hebben fietsers geen voorrang:)  Die heg neemt niks van zicht weg, mijn auto is enorm (extreem) laag en ik zie het gewoon allemaal
Jan S. (2-2-2022 om 21:01)
Ik heb pas hetzelfde meegemaakt, door de snelheid waarmee de snorfiets over het fietspad reed had ik hem niet opgemerkt. Met ongeveer 60 km/h over een fietspad is onverantwoord. Geen politie, wel schade door "voorrangsfout" ze horen op de weg en dat komt binnenkort.
Grote Smurf (1-2-2022 om 18:29)
Het is daar elke keer raak. Misschien zou het helemaal niet onverstandig wezen om daar een waarschuwingsbord met knipperlicht te plaatsen plus het ontwerp van die lange rotonde is ook tien keer niks. Aan de zijkanten hebben fietsers wel voorrang en in het midden weer niet. Daarnaast maakt die heg in midden het onoverzichtelijk of er wel of niet een fietser oversteekt. Sterkte voor het slachtoffer.
Douwe dabert (1-2-2022 om 18:18)
Als je de situatie daar niet goed kent is het een gevaarlijke rotonde. Zeker als je van begraafplaats komt, daar komen de fietsers van bijde kanten . Wachten op serieus letsel is het.
Loes (1-2-2022 om 17:50)
Noem het tegenwoordig geen voorrangsfout meer..meer geen geduld en haast en ikke eerst
Cookie-instellingen beheren