Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Katalysatordieven opgepakt in Kloetinge

Toegevoegd: 02-02-2022, 12.21 uur
Katalysatordieven opgepakt in Kloetinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KLOETINGE - Twee mannen zijn gisteren aangehouden op verdenking van diefstal van katalysatoren van auto’s. De politie vraagt getuigen om zich te melden.


Omstreeks 04.05 uur ontving de politie een melding van een verdachte situatie in Westeinde. Agenten treffen op de Lewestraat de auto met de twee mannen aan. In de auto liggen diverse inbrekerswerktuigen. Het tweetal wordt hierop aangehouden. 

Inmiddels hebben drie benadeelden aangifte gedaan van diefstal van katalysatoren. De politie doet verder onderzoek naar de betrokkenheid van deze verdachten bij de diefstallen. De verdachten (44 en 33 jaar, woonplaats onbekend) zitten vast voor verder onderzoek.

Ook in Bruinisse werd vorige week in de nacht van donderdag op vrijdag ook al een katalysator gestolen van een geparkeerd voertuig. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (2-2-2022 om 17:10)
Gelukkig zijn ze gepakt. Echter wat moet je ermee? Ik zou ze in voorlopige hechtenis nemen en niet loslaten tot ze voorgeleid worden anders ben je ze kwijt. En dan hopen dat ze een paar jaar vast zitten. De schade is niet te verhalen op hun als je geen gegevens hebt.
Jtg (2-2-2022 om 17:07)
Héhé eindelijk goedwerk vd politie, dit soort kneuzen van 44 en 33 voelen zich schijnbaar te goed om normaalwerk te gaan doen laat ze maar eens een tijdje goed voelen hoe het is om de bak te zitten wellicht komen ze daarna ook eens op andere gedachten dit gajes
Cookie-instellingen beheren