Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Persoon te water Hoogerwerfsweg Bruinisse

Toegevoegd: 03-02-2022, 07.46 uur - Update: 03-02-2022, 10.41 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Bij de Hoogerwerfsweg in Bruinisse is donderdagochtend een voetganger te water geraakt. De hulpdiensten zijn daarop uitgerukt. De persoon kon snel uit het water worden gehaald.


Het waterongeval werd rond 07.30 uur gemeld. Hierop werden onder meer brandweerduikers opgeroepen. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland was de persoon rond 07.40 uur reeds uit het water. De komst van de brandweerduikers werd hierop geannuleerd. Wel ging nog één brandweerploeg met blusvoertuig ter plekke om te assisteren.

Na de melding werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Deze was rond 07.55 uur ter plekke bij de incidentlocatie. Het slachtoffer is vervolgens met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De helikopter is hier later ook heengevlogen om de arts, die was meegereden in de ambulance, weer op te halen.

Volgens de politie ging het om een voetganger die in het water was gevallen. Mogelijk was deze onwel geworden. Het is onbekend hoe het nu met de persoon gaat.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bert kaiser (3-2-2022 om 12:47)
die trauma artsen zijn wel heel goed opgeleid, daar heb ik mijn leven ook aan te danken
Cookie-instellingen beheren