Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Automobilist achter stuur onwel bij Oostbuis N62

Toegevoegd: 04-02-2022, 08.45 uur
Volgens de politie werd de automobilist onwel. Volgens de politie werd de automobilist onwel.
Volgens de politie werd de automobilist onwel.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

HOEK - Een automobilist is vanochtend achter het stuur onwel geworden. Dit resulteerde in een ongeval net voor de ingang van de Oostbuis van de Westerscheldetunnel (N62) bij Hoek.


De automobilist reed rond 07.50 uur over de Westerscheldetunnelweg richting de ingang van de tunnel. Net voor de Oostbuis, waarin het verkeer richting Borssele rijdt, werd de persoon onwel. Volgens de politie kreeg de automobilist vermoedelijk een epileptische aanval. Ambulancemedewerkers hebben zich over de automobilist ontfermd.

Vanwege het incident werd één rijstrook afgesloten. Bij de Westerscheldetunnel werd een snelheidsbeperking ingesteld. Rond 08.35 uur had bergingsbedrijf Kuzee de auto van het slachtoffer, welke flink wat schade opliep, getakeld. Kort hierna kon de weg weer helemaal worden vrijgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (4-2-2022 om 11:37)
Als de persoon epileptische aanvallen kan krijgen dan hoort deze niet in het verkeer.Sorry persoon. Volgende keer borst hij tegen iets anders aan. B.v Uw geliefde of kinderen. Natuurlijk zijn er weer personen die het niet met me eens zijn.
Cookie-instellingen beheren