Weerbericht:
Vandaag en morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (12) aangevallen en beroofd van zak chips

Toegevoegd: 04-02-2022, 13.15 uur
Jongen (12) aangevallen en beroofd van zak chips
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 12-jarige jongen uit Middelburg is donderdagmiddag in een steegje in het centrum van zijn woonplaats door een groep jongens belaagd. Ze pakten hem vast, duwden hem tegen de grond en gaven hem een trap. Ze beroofden hem uiteindelijk van een zak chips. De politie heeft een onderzoek ingesteld.


Tegenover de politie verklaarde de jongen dat hij met een vriendje vanuit school naar een winkel aan de Lange Delft was gefietst. Daar kochten ze een zak chips om die in een steegje naast de winkel, aan de kant van de Nieuwe Burg, op te eten. Op een gegeven moment zagen de twee een groepje van vier of vijf jongens voorbij komen.

Het slachtoffer werd door één van de groepsleden vastgepakt terwijl zij dreigden met geweld. De tiener moest zijn zakken leeg maken en zijn zak chips afgeven. Hierna werd hij tegen de grond geduwd, kreeg hij nog een trap waarna de jongens wegliepen. De politie stelt een buurtonderzoek in, bekijkt eventuele camerabeelden en is op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900-8844


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (4-2-2022 om 22:32)
Werkelijk ongelooflijk dit! Waar gaat het naar toe vandaag de dag? Nu hoop ik maar dat de daders (en geen verdachten! ) gauw worden gepakt en écht zeer streng worden gestraft. Mijn kind had zo wie zo een pak rammel gehad!
Geert (4-2-2022 om 15:49)
Een pluim voor de ouders van deze kinderen? Je hebben het goed gedaan hoor . Voor text vertalen naar eigen taal zie Google.
Nelie (4-2-2022 om 15:10)
Hier wordt ik in en in triest van. Hoe ver kan je zinken om met een aantal gasten 1 jongen van 12 jaar aan te vallen, te mishandelen en dan een zakje chips af pakken. Stelletje lafaards. Kom je ze alleen tegen zijn het schijtlaarsen maar samen zijn ze o zo stoer, nou wees maar trots op jullie zelf. Ik snap niet wat er in die hoofden omgaat, de woorden normen en waarden kennen ze helemaal niet meer, wat hebben die ouders hun dan bij gebracht? Waar stopt dit nou eens?? Ik snap het niet meer!!!! Een zakje chips waarachtig!!
WalterG (4-2-2022 om 13:54)
Op de leeftijden tussen 10 en 20 doe je ervaringen op voor de rest van je leven. Zoals de school. Of misdadiger spelen. Fijne opvoeding en toekomst dus voor dit tuig....
Ineker (4-2-2022 om 13:40)
Hoe laf kun je zijn.
Cookie-instellingen beheren