Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij aanrijding Ritthemsestraat Ritthem

Toegevoegd: 04-02-2022, 15.08 uur
Er hoefde niemand naar het ziekenhuis.
Er hoefde niemand naar het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM - Bij een botsing tussen een auto en een scooter op de Ritthemsestraat (N662) tussen Oost-Souburg en Ritthem is vanmiddag materiële schade ontstaan.


Het ongeval vond rond 11.20 uur plaats op de kruising van de afrit van de A58 en de Ritthemsestraat, vlakbij Autowaspark Kuzee. De automobilist kwam vanuit Vlissingen vanaf de A58 en de scooter reed over het vrijliggende (brom)fietspad langs de Ritthemsestraat. Vermoedelijk is de oorzaak van het ongeval te wijten aan een voorrangsfout.

Na de meldingen werden de politie en de ambulancedienst opgeroepen. De beide bestuursters bleken niet gewond te zijn geraakt. De politie heeft beide partijen geassisteerd bij het invullen van de schadeformulieren. Het overige verkeer kon, met behulp van verkeersregelaars, de ongevalslocatie passeren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (4-2-2022 om 20:14)
Gewoon een ongelukje, kan gebeuren. Tegenwoordig staan er bij alle werkzaamheden regelaars zelfs op segen waar bijna geen verkeer is. Gewoon net als vroeger, toen die regelaars niet bestonden uit je doppen kijken.
Christa (4-2-2022 om 16:34)
Iedereen moet daar op het moment opletten ,is totaal geen overzicht tijdens de werkzaamheden . Was er dinsdag om half 4 en geen verkeersregelaar gezien .
Loes (4-2-2022 om 15:43)
Veel mensen naderen het kruispunt...rijden door terwijl er een fietspad is waar links en rechts fietsers aan kunnen...veel remmen niet af maar pas als er iets nadert...en soms zijn ze te laat...denken met 1 snelheid de kruising over te kunnen steken de verkeersregelaars staan op de weg...en doen het goed. Want nu geeft men hen de schuld terwijl het echt aan het naderen kruising ligt. Snelheid minderen..en rekening houden met naderende fietsers en brommers..
Chris (4-2-2022 om 15:38)
volgens mij staan daar verkeersregelaars, viel mij op dat ze van de week drukin overleg waren met de shovel machinisten terwijl deze op weg naar huis gingen. (dus dan geen verkeers regelaars )
Cookie-instellingen beheren