Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 78 km

Auto hard door de bocht, vrouw moet uitwijken

Toegevoegd: 04-02-2022, 15.45 uur
De bestuurster moest uitwijken voor een tegenligger.
De bestuurster moest uitwijken voor een tegenligger.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SCHUDDEBEURS - Een automobiliste is donderdagavond van de weg geraakt toen zij bij de Roterijdijk in Schuddebeurs moest uitwijken voor een andere weggebruiker.


Volgens de politie schatte de naderende automobilist de bocht verkeerd in, mogelijk in combinatie met een te hoge snelheid. De auto kwam op de verkeerde weghelft terecht en hierdoor moest de andere bestuurster uitwijken. Zij belandde met haar voertuig in de drassige berm.

Omstanders ontfermden zich over de geschrokken en aangeslagen automobiliste. Een bergingsbedrijf wist haar voertuig zonder schade uit de berm te trekken. Hierna kon zij haar weg vervolgen. De weggebruiker die het ongeluk veroorzaakte, is volgens de politie zonder te stoppen doorgereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mercedes (4-2-2022 om 20:17)
Wat goed dat de vrouw geen boom heeft geraakt, schrikken natuurlijk maar het had voor haar fataal af kunnen lopen Ze heeft echt een engelbewaarder op haar schouder gehad. Het kan zijn dat de hardrijder niet gezien heeft wat hij heeft aangericht maar als dat wel zo is dan is hij het niet waard om achter het stuur te zitten
ger (4-2-2022 om 17:28)
het valt mij wel op de laatste tijd dat steeds meer van die bochtafsnijders rond rijden, als je wil kan je iedere dag een botsing met zulke luie bestuurders hebben...
Moeder (4-2-2022 om 17:18)
"Tuurlijk" is die doorgereden, verbaasd me niks. Velen doen maar wat, brengen anderen in gevaar -het had met haar veel slechter kunnen aflopen- en rijden verder alsof er niks gebeurd is. Heeft ook niks gezien natuurlijk, reed te hard... Hopelijk kan die aso toch nog achterhaald worden en de onkosten vergoeden. En minimaal een excuus natuurlijk.
Cookie-instellingen beheren