Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man grist telefoon uit jaszak winkelende vrouw

Toegevoegd: 04-02-2022, 16.02 uur
Man grist telefoon uit jaszak winkelende vrouw
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 24-jarige Algerijn is donderdagmiddag in een winkel aan de Lange Geere in Middelburg op heterdaad betrapt terwijl hij bezig was met het stelen van de telefoon van een vrouw. De man is aangehouden.


Agenten zagen donderdagmiddag rond 14.25 uur een vrouw uit een drogisterij komen die een fysieke strubbeling had met een man. Het bleek te gaan om een 37-jarige vrouw die in de winkel gefriemel had gevoeld in haar rechterjaszak. Toen de vrouw zich hierop omdraaide, zag ze dat de man haar telefoon in zijn handen had.

De man beweerde dat haar mobieltje was gevallen en dat hij het toestel had opgeraapt. Op camerabeelden was echter te zien dat de man dicht bij de vrouw ging staan en de mobiele telefoon uit haar jaszak haalde. De verdachte werd door de agenten aangehouden en in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren