Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Politie deelt beelden overvaller Aldi Zierikzee

Toegevoegd: 04-02-2022, 17.53 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE - De politie Zeeland-West-Brabant heeft vandaag beelden vrijgegeven van de overval op de Aldi in Zierikzee.  De overval vond plaats in het laatste weekend van januari


Op zaterdagavond 29 januari werd de Aldi aan de Grevelingenstraat in Zierikzee overvallen. Deze overval werd gepleegd door drie mannen. Deze worden allemaal nog gezocht. Bij de overval is een onbekende buit meegenomen. De politie is ter plaatse en in de omgeving een onderzoek gestart.

Vandaag heeft de politie, in overleg met het Openbaar Ministerie, beelden vrijgegeven die gemaakt zijn tijdens de overval. Op de videobeelden is te zien dat een manspersoon, volledig in het zwart gehuld, de winkel verlaat. Hierbij is ook een stem te horen. De politie verzoekt als iemand deze persoon herkent of mogelijk weet wie de overval gepleegd heeft, te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daarom (5-2-2022 om 21:31)
Zwart geklede minderjarige die honden geluiden maakt... Misschien kan iemand hem aan zijn loopje herkennen.. Succes met het vinden van deze zielepoot... Het zal maar je kind / hind zijn..
WeetAllesBeter (5-2-2022 om 11:58)
Zo jammer dat ik daar niet bij was... dit soort stengeltjes breek je toch af met 1 hand.
Renata (5-2-2022 om 11:04)
De beelden stonden dagen geleden al op Dumpert. En ja, volledig in het zwart gehuld op die WITTE schoenen na. Duhh.
Popeye (4-2-2022 om 20:51)
Volledig in t zwart gekleed - vallen die witte schoenen alleen mij op dan ?
Mijn mening (4-2-2022 om 20:05)
Ik denk dat het iemand is die niet luisterd naar klaas of kees.
Cookie-instellingen beheren