Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij woningbrand Terneuzen

Toegevoegd: 05-02-2022, 05.43 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De bewoonster van een huis in Terneuzen is vannacht naar het ziekenhuis nadat bij haar thuis brand was uitgebroken. De brandweer heeft de brand geblust.


De brand in een woning aan de Johan Willem Frisostraat werd rond 03.35 uur ontdekt. Hierop werden al snel drie tankautospuiten en een hoogwerker opgeroepen. Binnen stond volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) op de verdieping een matras in brand. De bewoonster is door een medewerkster van de wijkverpleging uit haar huis geholpen. De vrouw is door ambulancepersoneel nagekeken en vervolgens voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Door de brand is rookschade ontstaan in de woning. Rond 04.15 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Kort hierop meldde de VRZ dat de brand was geblust en dat de brandweer bezig was met ventileren. Stichting Salvage is opgeroepen om de bewoonster te helpen bij het afhandelen van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren