Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie massaal naar trein bij Arnemuiden na vernielingen

Toegevoegd: 06-02-2022, 00.57 uur - Update: 06-02-2022, 01.24 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Bij Arnemuiden heeft de politie zaterdagavond een trein en alle passagiers onderzocht. Dit naar aanleiding van vernielingen die eerder in de trein werden gepleegd. De politie kwam massaal ter plekke.


Volgens de politie werden in één van de coupés van de trein vernielingen aangericht door een groep jongeren. Dit zou zijn gebeurd nadat de trein was vertrokken vanaf het NS-station in Goes. De vernielers zouden mogelijk op dit station zijn ingestapt. Bij het station Arnemuiden werd de trein stilgezet en werden alle aanwezigen gecontroleerd. De politie heeft de identiteit van alle passagiers vastgesteld en vastgelegd.

Na de melding, rond 22.25 uur, kwamen zeker tien politiewagens met spoed ter plekke. Er kwamen ook twee hondengeleiders naar de stilstaande trein. Tijdens de politie-inzet kwamen rondom het station tientallen jongeren samen. De politie vroeg hen om het gebied te verlaten. Na wat gemor gaven de jongeren gehoor aan dit verzoek.

Rond middernacht werd de politie-actie beëindigd. "Er zijn geen aanhoudingen verricht. De personalia van diverse reizigers zijn genoteerd. Er wordt een verder onderzoek ingesteld naar de vernielingen", zo liet de politie vannacht weten.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (6-2-2022 om 12:16)
Dit tuig goed aanpakken en geen pardon, wat voor leeftijd ze ook hebben.
J v Belzen (6-2-2022 om 12:13)
Henky ik heeft gesn geld.
Henky (6-2-2022 om 08:53)
Dit is het uitschot en het tuig van de straat ,en geld hebben ze niet maar er is één ding dat werkt de ouders moeten laten betalen ,en dat doet pijn bij vele ouders en geen gelul ik heeft geen geld of wat dan ook gewoon aansprakelijk stellen of één werkstraf van 100 of meer uur want het hen tuig wat het sloopt ,en waarom moet de gewone burger hier voor opdraaien ,want als de gewone burger ook eens een fout begaat dan moet hij daar ook zuur voor betalen
Grote Smurf (6-2-2022 om 01:22)
Ja, stoer man...vernielingen plegen. Dan ben je pas een man. Oh wacht, mannen vertonen toch gewoon mannelijkheid en hebben dit gedrag helemaal niet nodig om zichzelf een man te voelen? Wat een kinderlijke mietjes zijn dit toch. En wie moet dit alles weer betalen? Ga aub even in therapie als je dit nodig hebt in je leven. Kortom, dan spoor je niet.
Cookie-instellingen beheren