Weerbericht:
Wolkenvelden. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon met wapen bij illegaal feest Middelburg

Toegevoegd: 06-02-2022, 01.03 uur
Persoon met wapen bij illegaal feest Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagavond een 16-jarige jongen uit Vlissingen aangehouden op verdenking van vuurwapenbezit. Hij bevond zich op een illegaal feest.


De politie werd naar het Bunkerpad in Middelburg gevraagd omdat hier een groep van tientallen jongeren een illegaal feest aan het houden was. Bij de politie werd ook melding gemaakt van het feit dat één van de aanwezige personen een vuurwapen in zijn bezit zou hebben.

Op het moment dat de melding binnenkwam, stond de politie nog met een flink aantal eenheden bij het station in Arnemuiden. Dit naar aanleiding van een reeks vernielingen. Nadat de agenten hun kogelwerende vesten aan hadden gedaan, gingen vanaf Arnemuiden zeker vijf politiewagens met spoed ter plekke bij het Bunkerpad.

De politie heeft de eerder genoemde 16-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij degene zou zijn die het wapen in zijn bezit zou hebben gehad. De verdachte droeg op dat moment het vuurwapen niet bij zich. Daarom heeft de hondenbrigade een zoekslag gemaakt met de hond. Dit had als resultaat dat het vuurwapen in de nabije omgeving werd aangetroffen. Onderzoek moet uitwijzen of het een echt of een imitatievuurwapen betreft.

De politie heeft alle aanwezige personen verzocht de feestlocatie te verlaten. Omstreeks 00.30 uur waren alle jongeren verdwenen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (7-2-2022 om 10:47)
@Zeeuw, helemaal met u eens. Maar ze zullen het maar weer op de coronaregels steken
Ewa (7-2-2022 om 00:32)
Inderdaad @zeeuw os Zeeuw bien zuinig dus ook met opvoeden!;)
zeeuw (6-2-2022 om 12:45)
waar zijn de ouders , voeding krijgen ze wel maar opvoeding ho maar
Cookie-instellingen beheren