Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 373 km

Auto brandt volledig uit op N654 Zierikzee

Toegevoegd: 06-02-2022, 16.51 uur
Ondanks het snelle optreden van de brandweer is de auto volledig uitgebrand
Ondanks het snelle optreden van de brandweer is de auto volledig uitgebrand
© Foto: Brandweer Zierikzee
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE - Op de Lange Blokweg in Zierikzee is zondagmiddag een auto volledig uitgebrand. Tijdens de bluswerkzaamheden is de straat afgesloten geweest voor het verkeer. 


De brand ontstond omstreeks 13.00 uur. Toen de brandweer ter plekke kwam, bleek dat de auto volledig in brand stond. Ondanks het snelle optreden van de Zierikzeese brandweer is de auto volledig uitgebrand.

De brand zorgde voor een hevige rookontwikkeling. Om een veilige werkomgeving te creëren, is de weg tijdelijk afgesloten voor het overige verkeer. De auto is door een bergingsbedrijf geborgen. Wat de oorzaak van deze brand is, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren