Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Drie arrestaties na reeks vernielingen Terneuzen

Toegevoegd: 06-02-2022, 17.02 uur
Drie arrestaties na reeks vernielingen Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdagmiddag drie jongens aangehouden op verdenking van vernieling van een voertuig in Terneuzen. De politie onderzoekt nu of zij ook verantwoordelijk zijn voor een reeks van zeker 14 andere vernielingen in de stad.


De drie aangehouden jongens worden verdacht van het vernielen van twee autospiegels. Dit gebeurde in de Azaleastraat. De politie onderzoekt hun eventuele betrokkenheid bij eerdere vernielingen. Dit jaar zijn namelijk al 14 aangiften gedaan van het bekrassen van voertuigen, het inslaan van ruiten en vernielen van buitenspiegels.

Acht van de vernielingen vonden plaats op de Stuvesande. Afgelopen vrijdag nog werden daar vier auto’s vernield. Bij één van de bewoners was het al de tweede keer dat hij aangifte moest doen vanwege een vernieling aan zijn auto. In de afgelopen weken was het ook raak aan de Oesterputten, de Guido Gezellestraat, de Korenbloemstraat, het Rivierenpark en de Van Steenbergenlaan.

Er wordt door de politie gezocht naar getuigen van de vernielingen. Bij de vernieling aan de Azaleastraat zou een fietser met een muts op mogelijk wat gezien hebben. De politie is naar hem/haar op zoek. Mensen die wat bijzonders gezien hebben of in het bezit zijn van camerabeelden kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
IND (7-2-2022 om 16:27)
Inderdaad @Iedereen deze kneuzen op marktplein neer zetten zodat iedere Terneuzenaar keer tegenaan tikken kan of tegen aan kan pissen dan leren ze wel af dit volk geen woorden voor andermans bezit zomaar te mollen.
Tor (7-2-2022 om 13:38)
Onze oude minister Ferd Grapperhaus, ook wel onze nationale sheriff genoemd zou gezegd hebben: "Dit moet afgelopen zijn. We gaan elke cent schade op dit tuig verhalen". Einde citaat. Werkelijkheid: Advocaten, betaald door de belastingbetaler zorgen voor een traan trekkend verhaal. Met als eindresultaat een taakstraf van 20 uur. Wel onder de aantekening, dat deze voldaan dient te worden op de uren, dat dit verdachte het beste uitkomt. De schade is dus weer voor rekening eigenaar. Mijn straf: De volledige cursus van "Kamp Van Koningsbruggen", betaling van de volledige schade en een aanteken strafblad voor de eerstvolgende tien jaar. dan hebben de mannen nog even de tijd om er over na te denken.
Dirk Witte (7-2-2022 om 12:42)
Warom komen de daders niet vol in beeld , maar de kont van een agent .
Henky (7-2-2022 om 12:21)
En dit is een generatie waar de rest van Nederland voor mag werken en dan wel je hele leven ,deze gasten gaan nooit meer werken ik hoop dat ze de schade kunnen verhalen bij hen ouders want die zijn tenslotte verantwoordelijk voor hen tuig ,en als ze werken wel dan beslag leggen op alles wat ze bezitten al zal het wel niet veel zijn ,opsluiten heeft geen zin dus daar staat je dan als slachtoffer .
Klokkenluider (7-2-2022 om 00:30)
Volgens mij heeft helft van Terneuzen aan muts op dus zal doorgeven, maar goed werk guys haal da gajes vd straat af die toch alleen maar zaken stelen en mollen vd hardwerkende mense
Anon (6-2-2022 om 22:22)
Jaloezie, gebrek aan hersencellen, slechte opvoeding, paupervolk wat later nergens meer terecht kan.
Cookie-instellingen beheren