Weerbericht:
Tropisch warm en veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse file na aanrijding wielrenner Terneuzen

Toegevoegd: 07-02-2022, 10.11 uur - Update: 07-02-2022, 20.22 uur
Foto 2 van 32

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (8-2-2022 om 10:18)
Wat een aantal stompzinnige reactie, dit getuigt van onbekwaamheid. Deze mensen moet de reactie van @r ( Als je ogen er niet waren,moet je mond niet spreken) maar eens goed in hun hoofd steken. @r, een goede reactie van u.
Het beste idee (7-2-2022 om 19:09)
Deelnemen in het verkeer is je voortdurend aanpassen aan fouten die een ander maakt in hetzelfde verkeer, en daar horen we allemaal bij!!!!
Annette de Jong (7-2-2022 om 18:56)
@Klaas ook voor u: dit is een kruispunt waar fietsers over moeten steken om het fietspad te kunnen vervolgen! Voor zowel auto's als fietsers zijn er verkeerslichten. Niet te snel oordelen als je de situatie niet kent, komt zó ongelooflijk dom over!
Annette de Jong (7-2-2022 om 18:52)
@Jacob dit is een kruispunt waar fietsers moeten oversteken om het fietspad te vervolgen...
Mp (7-2-2022 om 18:50)
Jullie roepen allemaal, maar geen 1 van jullie allen was erbij, dus stop aub Met roepen!!!! Ik was er bij en heb ook een gt verklaring afgelegd! Wat er precies gebeurd is??? De politie doet nauwkeurig onderzoek naar deze zaak, laten we bovenal niemand veroordelen of beoordelen
fietser (7-2-2022 om 18:17)
Op een kruispunt met VRI en dan een fietser aanrijden. Een auto mag groen licht krijgen, maar daarom wil niet zeggen dat je mag doorrijden!! De kruising moet leeg zijn. De man op weg naar zijn werk met een sportieve fiets. Rijden veel leerkrachten en mensen die bij ziekenhuis werken op deze manier naar hun werk. Ben toch benieuwd. Getuigen zullen er wel zijn toch op dat moment velen naar hun werk. Wordt tijd dat er camera's komen op deze kruisingen. Sterkte aan beiden!!! Beterschap en hoop op goed herstel van de fietser!!
Cookie-instellingen beheren