Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 139 km

Forse file na aanrijding wielrenner Terneuzen

Toegevoegd: 07-02-2022, 10.11 uur - Update: 07-02-2022, 20.22 uur
Foto 20 van 32

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
frank (7-2-2022 om 14:51)
Ik rij zeker al 20 jaar over dit kruispunt. ik ben gestopt met het tellen van autos die hier door rood rijden. Zelf ben ik hier ook al een paar keer goed weggekomen. Ik weet niet wat er in dit geval precies is gebeurd, maar wat ik wel weet is dat deze wielrenner een persoon is met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en jarenlang ervaring op de fiets. Dus laten we aub even wachten met oordelen en veroordelen
Goed Idee (7-2-2022 om 14:18)
Het maakt niet uit wiens schuld het was. Op de wielren school kan de wielrenner dingen leren zoals gevaarherkenning en defensief rijden. Zodat de wielrenner veiliger kan zijn als JUIST iemand anders de fout in gaat. Dit blijkt moelijk te begrijpen voor een paar van jullie.
a.jb (7-2-2022 om 14:03)
weer door rode licht zeker dat doen die wielrenners elke morgen dat tiug als ik voor het rode licht komen ze gewoon voor bij tuig
Henk (7-2-2022 om 13:35)
@ Goed Idee Dat heeft geen enkele nut denk ik. Laat eerst maar eens verlichting, ook overdag, verplicht gestelt worden. Voor alle fietsen. En een bel en reflectors van achteren en op de banden. En geen spookrijden. Dan hebben we 80% te pakken. Blijft wel dat auto's voor fietsers zeer gevaarlijke dingen zijn. Maak het of 30 max (is dit binnen de gemeente grensen?) of zorg voor fietstunnels.
Daan van Velzen (7-2-2022 om 12:50)
@MArt62 er word niks geinsinueerd, maar kans is heel klein dat meerdere auto's door rood zijn gereden om de fietser te raken. Wel sterkte aan de fietser en automobilisten, aangezien niemand van betrokkene dit willen meemaken.
Mart62 (7-2-2022 om 12:18)
Zeker @Goed Idee, want met zo'n rijbewijs was die automobilist vast niet tegen de wielrenner aangereden. Dan had hij/zij van mijlenver kunnen zien dat daar een gecertificeerde fietser reed. U insinueert dat het de schuld van de wielrenner was. Meld u dan ook aan als getuige. Ik weet niet wat er gebeurd is en wie er schuldig is en daar laat ik mij dan ook niet over uit. Dat vind ik eigenlijk een Beter Idee.
Cookie-instellingen beheren