Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 51 km

Forse file na aanrijding wielrenner Terneuzen

Toegevoegd: 07-02-2022, 10.11 uur - Update: 07-02-2022, 20.22 uur
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Een wielrenner is maandagmorgen aangereden door een automobilist in Terneuzen. In verband met het politieonderzoek was een kruispunt gedeeltelijk afgesloten.


Het ongeval gebeurde rond 07.15 uur op de kruising van de Hoofdweg met de Maassingel. Een auto botste daar tegen een 63-jarige wielrenner. Meerdere hulpdiensten gingen ter plaatse om assistentie te verlenen.

De wielrenner is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. In verband met het ongeluk werd de kruising gedeeltelijk afgesloten. Daardoor ontstond maandagochtend een forse file tussen Zaamslag en Terneuzen.

De politie doet op de kruising onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De auto waar de fiets onder lag is getakeld. Een andere personenauto moet ook worden meegenomen. Het is niet bekend welke rol de beide voertuigen speelden. Rond 09.30 uur was het onderzoek afgerond en kon het kruispunt weer worden vrijgegeven. De politie laat weten getuigen van het ongeluk te zoeken. Mensen die informatie hebben en die nog niet hebben gedeeld met de politie, kunnen bellen naar 0900-8844.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (7-2-2022 om 18:03)
toch wel makkelijk voor de politie dat zoals ik hier lees precies weten hoe en wat er gebeurd is .hoeven zij het niet meer uit te zoeken .mensen denk eens na voordat je hier je commentaar post .het kan kwetsend zijn voor de betrokkenen .sterkte voor de betrokkenen
Ilona (7-2-2022 om 17:06)
Wat een harteloze mensen op deze aardbol. Denk eens na voor jullie reagere. En zwijg als je er niet bij bent geweest of bel het nummer voor een getuige verklaring. Maar heb respect.
S van J (7-2-2022 om 16:16)
Het onderzoek is nog niet gedaan. Er staan nog 2 busjes van de politie voor onderzoek.
R (7-2-2022 om 15:54)
Als je ogen er niet waren moet je mond niet spreken.
Henny Gijsel (7-2-2022 om 15:35)
Ik ken de getroffene persoonlijk. Een zeer voorzichtig man. Dit is een noodlottig ongeval, op een zeer overzichtelijk maar toch erg gevaarlijk kruispunt. De insinuaties die hier geuit worden zijn zeer kwetsend. Dit is gewoon een man op weg naar zijn werk op de fiets. En dit heeft niets met wielrenners die zich misdragen te maken.
Jacob (7-2-2022 om 15:32)
Waarom reed deze fietser op de rijbaan? Hoort op het fietspad.
Cookie-instellingen beheren