Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder scootmobiel uit de sloot gehaald

Toegevoegd: 08-02-2022, 14.40 uur
Door: Remi Mesu

WISSENKERKE - De hulpdiensten hebben dinsdag een bestuurder van een scootmobiel uit een sloot bij Wissenkerke gehaald na een eenzijdig ongeluk. De bestuurder hoefde niet naar het ziekenhuis gebracht te worden.


Het incident gebeurde rond 13.20 uur op de Korteweg bij Wissenkerke. De bestuurder van een scootmobiel kwam daar door onbekende oorzaak in een naastgelegen sloot terecht. De brandweer, politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te bieden.

Uiteindelijk is de man uit de sloot gehaald. De bestuurder van de scootmobiel hoefde echter niet naar het ziekenhuis. De politie en een wegbeheerder van het waterschap Scheldestromen zijn ter plaatse om het incident af te handelen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren